×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4

    atComm_Send failed & response PAP not supported

    Hi,

    I installed the Nokia Active Server 2.1 and used a Cardphone 2.0 to communicate. When I try to send push messages to the server, the msg goes through to the server, but is never delivered. The logs show me: [ATCOMM] atComm_Send failed
    Anybody got a clue?

    Next thing, I tried to write my own push initiator using the push api. I successfully sent a message, but got an PushException:
    3002 - The version of the response PAP message is not supported.
    Suppose something's wrong with my code, because there is no such exception if I use the example PushInitator.

    Thanks for any help.
    Andreas.

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    51

    RE: atComm_Send failed & response PAP not supported

    Hi,

    to make sure that Push subsystem is configured and works properly, could you try to send push message to WAP Toolkit first? (UDP bearer is used for this)

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    51

    RE: atComm_Send failed & response PAP not supported

    Oops, sorry, I can see that default Push works fine.
    Please discard my previos message

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    5
    I got the similar problem, I can run the demo PushInitiator successfully. When i build my own PushInitiator by following the
    doc "Getting Started with WAP Push".

    I got the PAP response 3002 - The version of the response PAP message is not supported.

    Any idea ? Please help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×