×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    abld error during compile...

    Hi, I was wondering if Nokia 9210 SDK for Symbian Platform can be install under Windows ME Operating system or not. Coz everytimes I try run abld command say "abld build vc6 urel", I got error messages.

    Below is the messages.
    =======================================
    C:\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\Epoc32Ex\CrystalUI\HelloWorld>abld build vc6
    urel
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\EXPORT.make" EXPORT VERBOSE=-s

    Bad command or file name
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\VC6.make" MAKEFILE VERBOSE=-s
    Bad command or file name
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\VC6.make" LIBRARY VERBOSE=-s
    Bad command or file name
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\VC6.make" RESOURCE CFG=UREL VE
    RBOSE=-s
    Bad command or file name
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\VC6.make" TARGET CFG=UREL VERB
    OSE=-s
    Bad command or file name
    nmake -nologo -f "\Aplications\Symbian\6.0\NokiaCPP\EPOC32\BUILD\APLICATIONS\S
    YMBIAN\6.0\NOKIACPP\EPOC32EX\CRYSTALUI\HELLOWORLD\VC6.make" FINAL CFG=UREL VERBO
    SE=-s
    Bad command or file name
    ===========================================

    Please HELP!!!

    Posted by Christopher Kho, cksl@rocketmail.com
    on February 20, 2002 at 05:31

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: abld error during compile...

    Posted by Jon Smith, jon@mail.com
    on February 20, 2002 at 10:23

    The "Bad command or filename" is caused by a tool you require not being on your system PATH - it looks like the VC6 tools to me : see http://www.symbian.com/developer/techlib/qdocs/configuration.html .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×