×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2

    RE: Problems while loading AIF Builder

    Hi,

    One problem may be due to multiple java run time environments. open cmd.exe and give command java. It shows if there is a mismatch in version setting. Then run regedit.exe and goto HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->JAVASOFT->JAVA_Run_Time_ENvt
    There change CurrentVersion to correct version.

    However this may not be the reason. There may be a missing value in path setting. check in properties of mycomputer-> advaced->environment vars-> System vars->path.

    br,
    shreekanth

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    Problems while loading AIF Builder

    Hi all,
    I have some problem while loading the AIF Builder.
    When I try to run it, an error is given, saying that some instructions are referencing memory which cannot be "read". Then it asks for checking that the jar file aifbuilder.jar exists. I have checked and it exists.
    I have the same both on Windows 2000 and Windows NT machines.
    Do you know where the problem is? Have I to do some settings or checks before using the AIF Builder?
    I hope you could help me. Any suggestion would be appreciated.
    Thanks a lot in advance.

    Posted by Michele Boccaccio, solu.comunicandospa@tiscali.it
    on February 26, 2002 at 10:22

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: Problems while loading AIF Builder

    Posted by Rami Potinkara, rjp29@hotmail.com
    on March 12, 2002 at 15:08

    Hey,
    If I remember right try the following. Try to install all the components from 9210 SDK CD-rom, including Perl. Check the path and EPOCROOT variable that they are referencing to right directories.

    hope this helps,
    Rami

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4

    RE: Problems while loading AIF Builder

    I got the same problem on w2k platform and I solved the problem by installing newer j2re1.2.2 from java.sun.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×