×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7

    About DirectUtils.createImage & transparence picture

    I use this--(image = DirectUtils.createImage(10, 10, 0x00ffffff) get translate picture ,but new picture have a grounding of white.

    million thanks

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Israel
    Posts
    2,280
    If it's a Series 60 device you're testing it on (and judging by your username you are), then the transparency is broken on those devices. On Series 30 and 40 it works fine.

    shmoove

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7
    I have no idea, what's wrong in this code.

    _IMGCOVER = DirectUtils.createImage(130, 47, 0x00000000);
    Graphics g = _IMGCOVER.getGraphics();
    g.drawImage(midlet._oIMAGE, -20, 0, 20);

    The image "_oIMAGE" background is transparence.

    The image "_IMGCOVER" have grounding of white.

    I need use "createImage(width, height)" create a transparence picture.

    help!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7
    it's a Series 60 device

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Israel
    Posts
    2,280
    Like I said, this is a bug on Series 60 devices. If you try out your code on a Series 40 device you'll find it works OK.

    shmoove

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7
    thank you every much

    i think that i only use "setclip()" fuction to evolution my question

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×