×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9

    3100 operator logo problem

    Hi;
    We are developing a smart messagging application, and we have a problem about 3100.

    We test our operator logos and we discover that one (maybe some because we have thousands of data and we can not test all of them) of them do not work with 3100.When we send this logo to other phones (ie: 5100,3110,6310i) it works. Below shows our header and data:

    header:82F61000480E01

    data:004001FF80078D800000E0F700EF0F5EC010084108C3119F3E42382A026981969FBF471014028200429FFFC20063026066049FFFD80014010081010FFFA4002A10F03C011FFFFC08085420720227FF022A0028207A0227FE011400C6407E02201F81631028403C81C0FE01143854400186000FC12A101020071800390208

    Are you any ideas, we made a mistake?

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    474
    So long as your MCC and MNC are correct (286 and 01, according to your code), there shouldn't be any reason that that logo would not work on a Nokia 3100, and another one would.

    If that particular Nokia 3100 which you have has problems with logos in general, you should consider upgrading the software. But in general the Nokia 3100 does not handle logos differently in any way.

    -paul / ForumNokia

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9

    problem was continuing

    Hi;
    Thanks for ur reply;

    We are continuing our applications and 3100 still does not accept some logos and picture messages.When we send these logos and operator logos to 3110 or 5100 they works.

    And we found another content provider which has the same logo and we test 3100 with them.And 3100 did not work. And we discover that 3100 do not accept some of the logos and picture messages.

    I think we must make a software update.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •