×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    3

    Emulation problem

    I have written a simple app for series 60 v2.0 to with a popuplist and an information note which runs great in the emulator but when I install it on my Nokia 6600, the app runs but the information note and popuplist do not.

    Am I missing something?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166
    Hi

    There shouldnt' really be any issues using the the components in phone. Anyway what do you mean that they don't run ?

    Is it that for some reason they don't appear ?
    Or do you get some sort of error note ?

    yucca

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    3
    I don't get any kind of error code, the program runs but the information note and the listbox do not appear, they only work in the emulator

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166
    to be fully honest I haven't use the 2.0 SDK too much lately, mainly just doing some DLL's that won't work in 6600 when made with 1.2 SDK, anyway could you provide the class names you are using and the part where you are using them, maybe somebody could see what the problem is.

    yucca

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×