×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1

    wml code cant run in nokia wap browser but can with UP wap brpwser

    Can somebody tell me what wrong with this simple code, i can run it under UP wap browser but cannot with nokia wap browser 4.0. how come?

    Any advise are welcome, i am stuck in here and not much help struggle. I suspect is due to template, do, and go stuff.. Anyone can correct the below script? Thanks in advance.



    <?xml version="1.0" ?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">
    <wml>
    <template>
    <do type="options" name="home" label="Home"><go href="http://localhost/wap/default.asp" /></do>
    <do type="prev" name="previous" label="Back"><prev /></do>
    </template>
    <card id="1" title="c1">
    <do type="accept" label="Next"><go href="#2" /></do>
    <p>data1</p>
    </card>
    <card id="2" title="c2">
    <do type="accept" label="Next"><go href="#3" /></do>
    <p>data2</p>
    </card>
    <card id="3" title="c3">
    <do type="accept" label="End"><go href="#3" /></do>
    <p>data3</p>
    </card>
    </wml>

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    23
    Hi!
    I am not sure about it, but I think IDs should start with a letter (ie id="C2" instead of id="2")

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    Re: wml code cant run in nokia wap browser but can with UP wap brpwser

    You can't use numbers for card names. If you have questions in the future about your code, try the wml validator http://www.w3schools.com/wap/wml_validate.asp.

    Regards,

    Letitia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •