×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    9

    OMA Provisioning with PROXY Setting

    Hi
    I try to do OMA Provisioning on Nokia 7610 device. My setting is GSM-GPRS APN, Browser Setting with Proxy setting.

    This is my binary code :

    030B6A - WMXML Header

    05 4E415031 00 - String Table "NAP1"

    C54601 - WAP Provsioning attribute
    C65101 - PXLOGICAL

    // PROXY-ID ="203.155.200.133"
    871506 03 3230332E3135352E3230302E313333 0001

    // PROXY-NAME = "DTAC PROXY"
    870706 03 445441432050524F5859 0001

    C65201 - PXPHYSICAL

    // PHYSICAL-PROXY-ID = "203.155.200.133"
    872F06 03 3230332E3135352E3230302E313333 0001

    // PXADDR = "203.155.200.133"
    872006 03 3230332E3135352E3230302E313333 0001

    // PXADDRTYPE = "IPV4"
    872106 85 01

    // TO-NAPID reference to NAP1
    872206 83 0001

    C65301 - PORT

    // PORTNBR = "8080"
    872306 03 38303830 0001

    01 - END OF PORT
    01 - END OF PXPHYSICAL
    01 - END OF PXLOGICAL

    C60001 - APPLICATION
    5501 - I don't know but get this from document (OMA Client Provisioning or series 40 v1.1)

    // NAPID = "w2" (Browser Setting)
    8736000006 03 7732 0001

    // TO NAP-ID reference to NAP1
    872206 83 0001

    C600015901 - RESOURCE

    // URI = "http://wap.djuice.co.th"
    873A000006 03 687474703A2F2F7761702E646A756963652E636F2E7468
    0001

    // PARAM INTERNET
    871C01

    01 - END OF RESOURCE
    01 - END OF APPLICATION

    C65501 - NAPDEF

    // NAP-ID REFERENCE TO "NAP1"
    871106830001

    // NAME = "NOKIA-DTAC GPRS WAP"
    870706 03 4E4F4B49412D44544143204750525320574150 0001

    // BEARER = "GSM-GPRS"
    871006 AB 01

    // NAP-ADDRESS = "wap.djuice.co.th"
    870806 03 7761702E646A756963652E636F2E7468 0001

    // NAP-ADDRTYPE = "APN"
    870906 89 01

    01 - END OF NAPDEF
    01 - END OF DOC

    The setting message is successfully send to mydevice but for the Proxy setting in "Connection Setting -> Adanvce setting" is none.
    I don't know what is my mistake, any one can tell me !!

    Thank you very much.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    8
    One thing I noticed is that you have PROXY-NAME instead of NAME

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    7

    OMA Provisioning with PROXY Setting

    I am using a NOkia 7610 as well and I have the exact same problem. The bootstrap message I sent gets accepted but the Advanced Settings for the connection (i.e the IP Adddress and the Port) are not getting set.

    I have used NAME instead of PROXY-NAME and I still have this problem. Did you manage to fix this problem?

    thanks
    ajay

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    2
    Do you have "TO-PROXY" Parameter inside the Characteristics "APPLICATION"?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    7
    The w7 application docs requires a TO-NAPID parameter to be specified under the application charcterstic. It doesn't sepcify a TO-PROXY parameter

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •