×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany, Hamburg
    Posts
    1

    Simple SMIL File doesnt work

    Hi!

    I have created a simple smil file including all files and it doesn't
    work with my 7600 (and other) phone.

    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE smil PUBLIC "-//W3C//DTD SMIL 2.0//EN"
    "http://www.w3.org/2001/SMIL20/SMIL20.dtd">
    <smil xmlns="http://www.w3.org/2001/SMIL20/Language">
    <head>
    <layout>
    <root-layout width="160" height="120" />
    <region id="Image" width="160" height="100" />
    <region id="Text" width="160" height="20" top="100" />
    </layout>
    </head>
    <body>
    <par>
    <img src="bild.gif" region="Image" />
    </par>
    <par>
    <img src="buffy.gif" region="Image" />
    </par>
    <par>
    <text src="text.txt" region="Text" />
    </par>
    </body>
    </smil>

    I've tried several smil files and the animation never worked, even though if I remove the first 3 lines (only <smil>).

    Any hints for me?

    regards
    Andreas

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    474
    Hi,

    Sounds like you're disappointed that the slides did not automatically "play" -- i.e. jump from one slide to the next.

    For one thing the par-containers in your SMIL contain no duration, therefore no timing.

    For the second thing, the Nokia 7600 has limited "SMIL support", meaning that timing between slides is not even necessarily supported.

    -paul / ForumNokia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×