×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    22

    how to make line breaks in Richtext?

    Hello.
    The subject above is my question. (its stupid I know...)
    I just can not do a line break.
    Can you tell me how to do that in RichText?
    Thanks

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    16

    Insert a CEditableText::ELineBreak

    .

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Dhaka,Bangladesh
    Posts
    146

    How to make line breaks in iEikonEnv->InfoMsg(msg)

    Hi,
    I am very much new in symbian.I want a line break in iEikonEnv->InfoMsg(msg).
    I use '\n' , '\f' , '\r\n','\n\r\r' but it does not work.
    The whole string is display in a single line.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Red face Re: How to make line breaks in iEikonEnv->InfoMsg(msg)

    Quote Originally Posted by saniat.rasel View Post
    Hi,
    I am very much new in symbian.I want a line break in iEikonEnv->InfoMsg(msg).
    I use '\n' , '\f' , '\r\n','\n\r\r' but it does not work.
    The whole string is display in a single line.
    You might use unicode line terminator: \u2028
    For example
    Code:
    _LIT(KMyString, "This is first line\u2028\This is second line");
    Show when you show this literal on a dialog, it will be displayed in two line.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poland
    Posts
    606

    Re: how to make line breaks in Richtext?

    Hello,
    i use the following code for that:
    Code:
    	iRichTextEditor->RichText()->InsertL(iRichTextConsole->RichText()->DocumentLength(),
    									CPlainText::EParagraphDelimiter);
    good luck

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Re: how to make line breaks in Richtext?

    Quote Originally Posted by nuker85 View Post
    Hello,
    i use the following code for that:
    Code:
    	iRichTextEditor->RichText()->InsertL(iRichTextConsole->RichText()->DocumentLength(),
    									CPlainText::EParagraphDelimiter);
    good luck
    Or you might make line terminator using CEditableText::ELineBreak
    Please remember to include this header file
    #include <TXTETEXT.H>
    Code:
    CRichText* richText = iRichText1->RichText();
    TInt position = richText->DocumentLength();
    richText->InsertL(position, CEditableText::ELineBreak);
    Just my 1 cent.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×