×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    8

    nds 2.1. - problem with Series60_MIDP_SDK_2_0_for_SymbianOS

    hi.
    i´m trying to test a midlet for the s60 using
    the Series60_MIDP_SDK_2_0_for_SymbianOS instead of the concept sdk.

    the emulator closes automatically and throws the following exception.

    java.lang.NullPointerException
    at com.symbian.midp.runtime.JADFile.getProperties(+59)
    at com.symbian.midp.runtime.MIDletSuiteAMS.initialize(+159)
    at com.symbian.midp.runtime.MIDletSuiteAMS.run(+5)
    at com.symbian.midp.runtime.MIDletSuiteAMS.main(+16)

    does anybody know this problem?
    how can i fix it?

    thanks in advance,
    k.

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    USA
    Posts
    90
    have you defined all JAD properties require dby Nokia such as MIDlet-Jar-URL?

    turn on classloading in yoru configure screen..

    why?

    Becuase there are tother problems with this emulator..

    in my own case I have to wait for physical device in order to debug and run..

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    8
    thanks, but it had nothing to do with the java apps.

    i had to reinstall the java environment and now it works again.

    cheers,
    k.

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    USA
    Posts
    90
    stil turn on class loading under configuration..

    getting werid errors soemtimes that are I canonly say emualtor bugs..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×