×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    Slide show doesn't work

    Hi,

    I made a simple slide show, but it doesn't work.
    Of course I know a similar question was posted before.

    My SMIL script is here:

    <smil>
    <head>
    <layout>
    <root-layout width="160" height="140"/>
    <region id="Image" width="160" height="120" left="0" top="0"/>
    </layout>
    </head>

    <body>
    <par dur="5s">
    <img src="a.gif" region="Image"></img>
    </par>

    <par dur="10s">
    <img src ="gif.jpg" region="Image"></img>
    </par>
    </body>
    </smil>

    On the emulator, you can only see vertical img-img chain and nothing
    moved at all.
    Is anybody who know the solution about this kind of problem?

    ***About Developing Tools***
    AdobeGoLive5.0(trial)
    NDS for MMS

    I can see "NokiaTools" in menu-bar and use them, but cannot see
    the menu "File -> New Special -> SMIL Document". Did I make a mistake
    when installed the tool?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    1,115

    RE: Slide show doesn't work

    Hi,

    > On the emulator, you can only see vertical img-img chain and nothing moved at all.

    The timing attributes are ignored, so that's the way how it works.

    > I can see "NokiaTools" in menu-bar and use them, but cannot see the menu "File -> New Special -> SMIL Document".

    You're using version 5.0 of Adobe GoLive, so I guess SMIL is not in that version. I think Version 6.0 will include the SMIL also.

    Best regards,
    V / Forum Nokia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×