I am a novice to Symbain.

I installed Symbian in E:\Symbian\6.1\series60 location.

I created one application (new1) in the location

E:\client\testapps\symbian directory

I included 1 library file into it using the .MMP file of new1

application as,

LIBRARY E:\client\imps\library\WV1.1\PC\Debug\pw1.lib

and in Project settings link as,

"e:\client\imps\library\wv1.1\pc\debug\pw1.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\euser.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\apparc.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\cone.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\eikcore.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\eikcoctl.lib"
"E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\Release\wins\udeb\avkon.lib"

The lib files' workspace is in the location,

E:\client\imps\library\WV1.1\PC\pw1.dsw

The new1 applications workspace is in the location,

E:\Symbian\6.1\Series60\Epoc32\BUILD\CLIENT\TEST-APPS\SYMBIAN\NEW1\GROUP\NEW1\WINS


I am getting the error as,

NMAKE : fatal error U1073: don't know how to make '"\Symbian\6.1\Series60\EPOC32\RELEASE\WINS\UDEB\E:\CLIENT\IMPS\LIBRARY\WV1.1\PC\DEBUG\PW!.LIB"'
Stop.
if exist "\Symbian\6.1\Series60\EPOC32\BUILD\CLIENT\TEST-APPS\SYMBIAN\NEW1\GROUP\NEW1\WINS\UREL\NEW1.exp" del "\Symbian\6.1\Series60\EPOC32\BUILD\CLIENT\TEST-APPS\SYMBIAN\NEW1\GROUP\NEW1\WINS\UREL\NEW1.exp"
Stopped the build by removing the export object,
if present, because the pre-link stage failed
Linking...
LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file "pw1.lib"
Error executing link.exe.

NEW1.APP - 2 error(s), 0 warning(s)


Please help me in fixing the error.

Thanks in advance.

Urs,
PL.Ramanathan.