Attempting to use the 8290 as a wireless modem and connect to a RAS server, but I never get past the dialing. As you can see, the ATD returns a 'NOCARRIER', then errors out. Here is the log file:

04-30-2002 18:05:33.17 - Nokia 8290 in use.
04-30-2002 18:05:33.17 - Modem type: Nokia 8290
04-30-2002 18:05:33.17 - Modem inf path: N8290.INF
04-30-2002 18:05:33.17 - Modem inf section: Modem1
04-30-2002 18:05:33.18 - 19200,N,8,1
04-30-2002 18:05:33.20 - 19200,N,8,1
04-30-2002 18:05:33.20 - 19200,N,8,1
04-30-2002 18:05:39.15 - Initializing modem.
04-30-2002 18:05:39.15 - Send: AT<cr>
04-30-2002 18:05:39.23 - Recv: AT<cr>
04-30-2002 18:05:39.23 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
04-30-2002 18:05:39.23 - Interpreted response: Ok
04-30-2002 18:05:39.23 - Send: AT&FV1E0&D2&S0&C1S0=0<cr>
04-30-2002 18:05:39.32 - Recv: AT&FV1E0&D2&S0&C1S0=0<cr>
04-30-2002 18:05:39.32 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
04-30-2002 18:05:39.32 - Interpreted response: Ok
04-30-2002 18:05:39.32 - Send: ATS7=60+CBST=0,0,1;+DS=3,0;&K3<cr>
04-30-2002 18:05:39.39 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
04-30-2002 18:05:39.39 - Interpreted response: Ok
04-30-2002 18:05:39.40 - Dialing.
04-30-2002 18:05:39.40 - Send: ATD##########<cr>
04-30-2002 18:05:42.34 - Recv: <cr><lf>NO CARRIER<cr><lf>
04-30-2002 18:05:42.34 - Interpreted response: No Carrier
04-30-2002 18:05:42.36 - Hanging up the modem.
04-30-2002 18:05:42.36 - Send: ATH<cr>
04-30-2002 18:05:42.42 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
04-30-2002 18:05:42.42 - Interpreted response: Ok
04-30-2002 18:05:42.42 - 19200,N,8,1
04-30-2002 18:05:43.49 - Session Statistics:
04-30-2002 18:05:43.49 - Reads : 63 bytes
04-30-2002 18:05:43.49 - Writes: 74 bytes
04-30-2002 18:05:43.49 - Nokia 8290 closed.