×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7

Thread: SIP error 415

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    38

    SIP error 415

    Hi,

    I am getting error 415 i.e. Unsupported Media Type

    Can someone please help ?

    Tom

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    38
    I guess, for SIP3.0, I will have to use installers / uninstaller of SIP2.0 to get a simple SIP applicaiton to work.

    Where can I get the necessary docs or is there any other means by which I can get my SIP application to run ?

    Any idea why I could be getting error 415 i.e. Unsupported Media Type ?

    Tom

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    19

    Re: SIP error 415

    Hi,

    Did u find a soln? I'm facing the same problem

    Regards,
    Sreepriya

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: SIP error 415

    Hi all,
    this is what i did when i faced this error....

    Error 415 Unsupported Media type:
    check whether the media type specified in the plug in is the same(.rss file).

    Priju

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    103

    Re: SIP error 415

    hi..
    what is the content type that you have set for your application?
    415 means the content type you set is not supported....if you are working on a message application, set the content type as "text/plain"

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    19

    Re: SIP error 415

    Hi,

    I didn't get u. Can u be a bit more specific. I'm trying the s60 example application SIPExample. The application returns 415 when i try to send INVITE to a friend of mine. But she is able to send Invite to other SIP users.

    Regards
    Sreepriya

  7. #7
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: SIP error 415

    Quote Originally Posted by sreepriya
    Hi,

    I didn't get u. Can u be a bit more specific. I'm trying the s60 example application SIPExample. The application returns 415 when i try to send INVITE to a friend of mine. But she is able to send Invite to other SIP users.

    Regards
    Sreepriya
    Hi,
    i think its some to do with the registration plugin in the ecom sip plugin. could you please change the plugings folder of yours by ur friends folder. ( have a back up of your too)..it would be in /system/libs/plugins..
    I have not tried it in symbian 9.1, when i faced some related problems as yours in FP2 this is what i did as it seemed to work fine.

    Try your luck anywayz.

    Priju

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×