×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    1

    Problems with CBuilder-X and Nokia S60 SDK (2.0)

    Hi,
    i have a lot of trouble with compiling a simple 'Hello World' program from the examples.
    I have installed the newest version of CBuilder-X, the jre, Perl, Microsoft .Net- sdk and the Nokia SDK.
    I have set the paths and variables (hopefully correct) like seen in several document in the internet.
    I'm able to use the Wizard and so on, but when trying to compile i'm getting following result (without any help :-( ):

    bldmake -v bldfiles
    abld -v makefile WINS
    External process exited with error code : 1
    abld -v reallyclean WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    Clean finished
    bldmake -v bldfiles
    abld -v export
    External process exited with error code : 1
    abld -v makefile WINS
    External process exited with error code : 1
    abld -v resource WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    abld -v library WINS
    External process exited with error code : 1
    Compile finished
    abld -v target WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    abld -v final WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    abld -c build WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    abld -w build WINS UDEB
    External process exited with error code : 1
    Build finished

    Has anyone an idea which setting is missing for the compiler???

    Regards
    Andreas

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    19
    I got the same problem.

    Anyone solved it!

    Now i have to change to use Stuido.net + SDK 2.0.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×