×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    22

    strange problem with nokia 6630

    Hi to all!
    Well...i've made an OpenGL ES app with a frame counter and 3 3d models.the first model was rendered with 14 fps, the second with 4, and the 3th with 47.
    Now I've buy a 512 memory and before use it, I've made a deep reset(*#7370#). I've installed my app on the new memory, and now the first model has 12 fps and the second 3! what I've done wrong???maybe there is some file such .dll to put on my phone? If I put the old mem with the app installed, I've the same fps: 12 and 3. The strange thing is also that the 3th model before had 47 fps, and now 60! How is it possible???

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    22

    Re: strange problem with nokia 6630

    Anyone can help me?
    I think the problem is libGLES_CM.dll in the system/libs dir of 6630 because before deep reset there was, but now there isn't, and I don't understand how my app can runs on the phone without this dll! Anyway, where I can find this file?Is this the problem?
    Thanks!

Similar Threads

  1. nokia 6630 stop api problem
    By skumar_rao in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-26, 12:37
  2. What is the real problem to receive data calls with Nokia TDMA cel modems?
    By jackal_jr in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 1
    Last Post: 2002-12-09, 09:02
  3. What is the real problem to receive data calls with Nokia TDMA cell modem?
    By jackal_jr in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 0
    Last Post: 2002-12-04, 16:05
  4. Http connection problem in 6310i
    By teahola in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-03, 18:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×