×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5

    Unhappy Help me please. I have problem with CodeWarior

    I have Codewarior and SDK 1.2 installed. But i can't use codewarior.
    I have clicked [file]->[Import Project from .mmp file...]. It has answerd "no devices found".Then i choused [edit]->[symbian environments]->[new].I don't know ID and NAME of device(EPOC root too).What i should type here?

    Help me please!!!

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    20

    Re: Help me please. I have problem with CodeWarior

    type "devices" in the command line. It'll show the ID and name of your symbian enviroment(s).

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5

    Re: Help me please. I have problem with CodeWarior

    I typed "devices" in cmd.exe, and it not work. In what command line I should type "devices"?

    Sorry. i have problem with my English. I'm from Russia and don't speek English well.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    20

    Re: Help me please. I have problem with CodeWarior

    cmd.exe is ok.
    don't use quotes, just type devices.
    also make sure you have Perl installed and that you have the right version of codewarrior .
    For sdk 1.2 -> codewarrior v3.0

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5

    Re: Help me please. I have problem with CodeWarior

    thank you! All work.

Similar Threads

  1. J2ME: Problem in Nokia Solution for a software problem
    By mte01 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2011-06-08, 05:52
  2. problem when stop playing video on 3650 and try to play again
    By niko86 in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2007-08-03, 07:40
  3. Ringing problem with Nokia N70
    By DVogdos in forum Audio
    Replies: 2
    Last Post: 2007-06-26, 20:49
  4. Replies: 1
    Last Post: 2005-12-04, 12:01
  5. J2ME: Problem in Nokia Solution for a media problem
    By mte01 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2005-08-12, 11:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×