×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2

Thread: T9 in 9500

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1

    T9 in 9500

    I have a nokia 9500, but it does not have T9 predictive form input. is there a software available which can help me solve my problem.? I'm really in need of this.. if someone could mail me back at shaktibatteries@gmail.com
    Last edited by nokiakapil; 2005-12-14 at 10:16. Reason: forgot some data input.

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    923

    Re: T9 in 9500

    Hey,

    You have T9 only in the mobile phone (the small Series 40 attached to the cover). In the 9500 itself, you have a full blown QWERTY keyboard, why do you need T9 for God's sake?

    Daniel

Similar Threads

  1. Nokia 9500 IP-Pasthrough pains
    By bdgny in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 14
    Last Post: 2006-06-19, 10:43
  2. PAN on Bluetooth for nokia 9500
    By CyberE in forum Bluetooth Technology
    Replies: 4
    Last Post: 2006-01-05, 09:09
  3. 9500 worst Communicator ever. Suggestions to improve it.
    By creacom000 in forum General Development Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2005-07-21, 11:16
  4. Nokia 9500 IP-Passthrough pains...
    By bdgny in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2005-06-03, 12:00
  5. Connecting 9500 to Linux using USB cable
    By jaakola in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 1
    Last Post: 2005-03-14, 08:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×