×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    24

    Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    Hey

    I know that Carbide is based on Eclipse and all but that shouldn't interfere with my current Eclipse installation should it? Carbide is a standalone installation right?

    Well I can't run Eclipse after having installed Carbide. Any ideas to why this is so?

    /abp_dk

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,048

    Re: Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    The only issue you should have is that two Eclipse installation open at the same time are not able to use the same workspace, you need to have separate workspaces for each Eclipse instance open.

    What exactly happens when you try to start the other Eclipse installation?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    24

    Re: Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    I get the following message:



    I can't seem to make any sense of it.

    I've tried reinstalling eclipse btw but it still won't start up.

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,048

    Re: Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    When you have the issue, is Carbide.c++ active or not?
    What version of Java do you have installed?
    I expect that your Eclipse installation worked before installing Carbide?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    24

    Re: Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    I resolved the problem by reading this thread http://dev.eclipse.org/newslists/new.../msg63145.html

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,048

    Re: Can't run Eclipse after installing Carbide!?!?

    Good to hear, thanks for posting the fix!

Similar Threads

  1. Nokia Connectivity Framework , Eclipse and a BT Dongle
    By shriansh in forum Bluetooth Technology
    Replies: 4
    Last Post: 2006-02-15, 19:04
  2. Issues with Carbide vs 2.0 installer!
    By kt10208 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2006-01-16, 09:27
  3. can't Run S60 Developer tools in eclipse
    By squarefw in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2005-10-13, 23:59
  4. Installing MMAPI for eclipse
    By dreamix in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 3
    Last Post: 2005-01-26, 17:33
  5. Eclipse + Nokia emulator debugging
    By ludo74 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2003-06-25, 13:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×