×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24

    Auto Start is working file in emulator but not working in device(3660)

    Hi
    I am using the auto start App to start my own app at the time of Boot.It is working great in emulator but not working in device.Even it is not throwing any error.I think the .mdl file is not get loaded at the tim eof Boot.
    The code to start an app of autostart is like this

    #ifdef __WINSCW__

    RApaLsSession ls;
    User::LeaveIfError(ls.Connect());
    CleanupClosePushL(ls);
    _LIT(filen, ""); // dummy
    TThreadId dummy;
    User::LeaveIfError( ls.StartDocument(filen, starter_uid, dummy) );
    CleanupStack::PopAndDestroy();

    #else
    TFileName fnAppPath = _L("C:\\system\\apps\\hello\\HELLO.APP");
    RProcess server;

    CleanupClosePushL(server);
    User::LeaveIfError(server.Create(fnAppPath, _L(""),starter_uid));
    server.Resume();

    CleanupStack::PopAndDestroy();
    #endif

    What might be error .I need your help.
    thanks

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    808

    Re: Auto Start is working file in emulator but not working in device(3660)

    why don't you try with this code

    CApaCommandLine* cmdLine = CApaCommandLine::NewLC();
    cmdLine->SetLibraryNameL( fnAppPath );//Application path
    cmdLine->SetCommandL( EApaCommandOpen );

    RApaLsSession ls;
    User::LeaveIfError(ls.Connect());
    CleanupClosePushL(ls);

    User::LeaveIfError( ls.StartApp(*cmdLine) );

    BR,
    SSS

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24

    Re: Auto Start is working file in emulator but not working in device(3660)

    Thank you verymuch
    it's working file

Similar Threads

  1. CMdaAudioOutputStream Not working with EXEDLL target
    By fnagaton in forum Symbian C++
    Replies: 6
    Last Post: 2005-10-03, 05:51
  2. Replies: 1
    Last Post: 2005-05-26, 14:22
  3. Replies: 0
    Last Post: 2002-06-10, 12:24
  4. Urgent: How to start ASP file with Nokia browser, plsssss
    By Nokia_Archive in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-16, 18:16
  5. Can someone please help on WAP and ASP? I have a working html file and woul
    By ask_expert in forum Mobile Web Site Development
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-09, 07:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •