Hi
I am trying to send a Picture Message from my PC(with a GSM Modem Attached) Using AT Commands.
I tried the Hex posted by "frkal" in this discussion forum, with all the suggested modifications.
I made a slight change according to the my mobile number.
The problem is , i couldnt get the Picture message in my mobile(the Message never came to the mobile. i tested with a Nokia 6610.)
I got the Message Reference number and OK from the modem after sending each PDU.
I tested from the HyperTerminal. The GSM modem used was Nokia 12.
Here is the PDU and the response from the Modem.
i tested with baud rate 9600 and 115200(since i saw this baud rate in the Nokia 12).

AT
OK
AT+CMGF=0
OK
AT+CMGS=153
>0051000A91890897553400F5A78C0B0504158A00000003010301300000045465737402010000481C010000000FFFFE0000000000003510ED800000000000600000C000000000008000002000000000010000003000000000033000001000000000061E000008000000003E03C0000F800000003DA03AC8B780000000100000000200000000222488290A000000003DBEFFB6DD0000000063FFFF<cnrl-z>

+CMGS: 123
ok

AT+CMGS=153
>0051000A91890897553400F5A78C0B0504158A00000003010302FFE30000000049FFF7FFC90000000051FFE3FFCD80000000D1FFF7FFD180000000E3FFFFFFE380000000BEAD5AAABE80000000E95800155580000000BEA8001ABE80000000CAE8001FAB80000000BFFFFFF4FE80000000A1FFFEAAC280000000F1BB3654C780000000DFEFFFFF7D80000000E6FFF6FDFF80000000EFADFBF7EB<cntrl-z>

+CMGS: 124

OK

AT+CMGS=36z> 0051000A91890897553400F5A7170B0504158A00000003010303800000007BFF7FBDFF0000<cntrl-z>
+CMGS: 125

OK

What could be wrong here.
Thanks a lot.
Regards