×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1

    Problem with Presentation Autoplay!!!

    Hi,

    I wrote an application which sends a MMS over the MM7 interface. If I send the MMS for example to a Samsung, Motorola or Sony Ericsson mobile the presentation starts immediatly.

    If I send the MMS to a Nokia 6630 and open it, I see an icon representing the SMIL player.To start the presentation I have to click on that icon.

    Another mobile like the Nokia 6230 has no option to start the presentation manually and so I have only the possibilty to scroll through the different objects.

    Does anybody know how to solve the problem with the presentation autoplay

    Help would be very much appreciated.

    Thank you.

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    165

    Re: Problem with Presentation Autoplay!!!

    i have the same problem!

Similar Threads

  1. J2ME: Problem in Nokia Solution for a software problem
    By mte01 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2011-06-08, 05:52
  2. problem when stop playing video on 3650 and try to play again
    By niko86 in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2007-08-03, 07:40
  3. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  5. MMS presentation problem
    By shoshay in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2002-10-27, 20:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×