×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    5

    Smile Help me with the debug information,thanks !

    when i lanuch my program in the emulator,the screen of the emulator flashes and that is it,
    the program exit without any error information or whatever ,when i run debug in MS VC++ the
    debug information is :

    SharedData: Assign to 0x10005a2b by ANTIVIRUS
    SharedData: total allocated memory: 8616
    FeatMgr: TLS increase, clients now(1)
    SharedData: Assign to 0x100058ec by EikAppUiServer
    SharedData: total allocated memory: 8696
    SharedData: Get request with key "ColPal" by EikAppUiServer
    AddLibrary ANTIVIRUS[10005bcb]
    RemoveLibrary ANTIVIRUS[10005bcb]
    The thread 0xDF4 has exited with code 0 (0x0).
    Starter:EnvChange 4
    RemoveThread ANTIVIRUS
    (SECURITYNOTIFIER)CSecurityNotifier::Info()
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 105 different from one from LAF 104
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80
    AknLayoutUtils: Calculated rect 79 different from one from LAF 80

    Could you help me with that ?
    Thanks

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Israel
    Posts
    2,280

    Re: Help me with the debug information,thanks !

    You're in the wrong forum my friend. This board is for Java development.

    shmoove

Similar Threads

  1. How to debug console application with CW3.1 and 3rd edition ?
    By 3rdparty in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2006-06-16, 13:54
  2. How to debug console application with CW3.1 and 3rd edition ?
    By 3rdparty in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-01, 17:40
  3. WAP upload / Content-Type header is lost at WAP gateway
    By rabai in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2004-02-24, 11:59
  4. using th debug monitor
    By evertse in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2003-10-22, 08:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×