×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24

    warning on Debug build. "rm" is not found.

    When rebuilding a debug target, make tries to exec the "rm" command.
    When doing a release build, make correctly execs "del /s/q".

    Console outputs:
    """
    **** Full rebuild of configuration S60 2.6 Emulator Debug for project Test02 ****

    make -k clean all
    rm C:\Symbian\8.0a\S60_2nd_FP2_CW\EPOC32\DATA\Z\system\apps\Test02\Test02.aif .\src\Test02App.o .\src\Test02AppUi.o ...
    .. etc...
    """

    My developement environment:
    - Windows XP Pro SP2, spanish version
    - Carbide C++ Express
    - Active Perl 5.6.1 build 638
    - Series 60 2nd Ed. SDK, FP2 - supporting CodeWarrior

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Austin, TX
    Posts
    399

    Re: warning on Debug build. "rm" is not found.

    This is a known bug that has already been fixed for future release. The default build command should be 'del' and on some targets it defaulted to the non-win32 clean util (rm).

    Tim

Similar Threads

  1. warning LNK4099 edll.pdb was not found.. help me
    By mayank.mca in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2006-01-30, 12:13
  2. Problems with errno module
    By tsharju in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2005-10-21, 11:24
  3. Replies: 2
    Last Post: 2004-11-17, 10:20
  4. can not successfully link any sample using .NET
    By lobotomat in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-08-20, 00:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •