I try to recompile pys60 on my computer and got this error

Code:
H:\pys60-1.3.1_src\src>subst t: C:\Symbian\8.0a\S60_2nd_FP2
H:\pys60-1.3.1_src\src>python setup.py configure 26
Configuring for S60 2nd Ed. FP2 SDK
Build configuration:
  DEVICE_BUILD='urel'
  DEVICE_PLATFORM='armi'
  EMU_BUILD='udeb'
  EMU_PLATFORM='wins'
  EXTRA_SYSTEMINCLUDE_DIRS=[]
  PYS60_VERSION='1.3.1 development_build_20060508_2011'
  PYS60_VERSION_MAJOR=1
  PYS60_VERSION_MICRO=1
  PYS60_VERSION_MINOR=3
  PYS60_VERSION_SERIAL=0
  PYS60_VERSION_TAG='development_build_20060508_2011'
  S60_REQUIRED_PLATFORM_UID='0x10200BAB'
  S60_VERSION=26
  SDK_MARKETING_VERSION_SHORT='2ndEdFP2'
  SDK_NAME='S60 2nd Ed. FP2 SDK'
  SDK_TAG='26'
  SRC_DIR='H:\\pys60-1.3.1_src\\src'
  WITH_LOCATION_MODULE=1
  WITH_MESSAGING_MODULE=1
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\bld.inf.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\PythonForS60.pkg.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\app\app.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\app\bld.inf.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\appmgr\appmgr.pkg.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\appui\appui.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\core\core.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\core\PythonForSymbianOS.pkg.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\core\Symbian\sdkversion.h.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\Doc\html\index.html.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\Doc\texinputs\boilerplate.tex.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\Doc\texinputs\copyright.tex.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\bld.inf.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\graphics\graphics.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\location\location.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\messaging\messaging.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\socket\e32socket.mmp.in
Processing template H:\pys60-1.3.1_src\src\ext\sysinfo\sysinfo.mmp.in
Entering "H:\pys60-1.3.1_src\src\."
Running "bldmake bldfiles"
 -- WARNING: EPOCROOT does not specify an existing directory
 ** BLDMAKE ERROR: Directory "\Symbian\8.0a\S60_2nd_FP2\EPOC32\" does not exist
Traceback (most recent call last):
  File "setup.py", line 471, in ?
    getattr(sys.modules['__main__'],funcname)(sys.argv[2:])
  File "setup.py", line 235, in cmd_configure
    run_in('.','bldmake bldfiles')
  File "setup.py", line 185, in run_in
    run_command_and_check_log(cmd,verbose=verbose,ignore_errors=ignore_errors)
  File "setup.py", line 162, in run_command_and_check_log
    scanlog_result=scanlog(out['stdout'])
  File "setup.py", line 145, in scanlog
    analysis=run_shell_command('perl \\epoc32\\tools\\scanlog.pl',log)
  File "setup.py", line 137, in run_shell_command
    raise CommandFailedException, 'Command "%s" failed with code %s'%(cmd,retcod
e)
CommandFailedException: Command "perl \epoc32\tools\scanlog.pl" failed with code
 2
*** BUILD FAILED ***
Any Info?