×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1

    6230i sound problem in 3gp

    I encoded video with xvid 176x144 15fps simple profile 1, audio aac 64kb/s with FAAC and muxed everything into 3gp file with YAMB.
    Nokia Media Player plays it fine, but on the phone there is no sound.
    I also tried to make 3gp with amr sound but the result was the same.
    I had similiar problem with Im TOO 3gp converter, for some reason one file had sound others didn't.

    Can anybody help me about that? Are there any A/V streams or 3gp muxing restrictions?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1

    Re: 6230i sound problem in 3gp

    http://www.erightsoft.com/SUPER.html

    The SUPER muxer package worked great for me - the 3GP (Nokia/NEC/Siemens) profile, exactly, on my S40v2 6255.

Similar Threads

  1. Rights push problem of 6230i simulator
    By young0kr in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2005-07-08, 21:03
  2. Problem with creating sound player...
    By Barabonus in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2004-06-03, 12:28
  3. Replies: 3
    Last Post: 2004-04-26, 14:58
  4. Nokia Smart Expert - solve this sound problem
    By tsoh_tan in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2003-10-30, 04:36
  5. 7650 Sound Problem
    By Rok in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-02-07, 04:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×