×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5

    problem in series 60 Emulator

    My application running in 40 series emulator but it is not running in 60 series emulator.is there any architectural difference?what i should do?plz help me

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    689

    Re: problem in series 60 Emulator

    Hi sathyaedraj,
    Please check the configuration and the profile support in both the phones.Also have a check on the APIS using.If you are using MMAPI,check the controls that are supported in both series.Controls are supported more in 40 series than in 60 series.If you elaborate the query we can find a solution.

    Thanks
    Soku

Similar Threads

  1. Problem installing Opera .sis on Series 60 emulator
    By ajlennon in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-07-18, 14:55
  2. problem in series 60 Emulator
    By sathyaedraj in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-05-23, 02:13
  3. Problem with Series 90 & internet
    By ManishPatil in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-04-08, 11:55
  4. Is there any Emulator supporting Midp 2.0 problem with Series 60 Beta 0_3
    By albertjohn in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2003-09-15, 20:17
  5. Series 60 Concept Emulator (SDK Beta 0.2 Linux) not working
    By mattbee in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2003-06-10, 11:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×