×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Grenoble
    Posts
    20

    Vibration and 6280

    Hello,
    I would like to know where can i find if vibration work on nokia 6280 (using MIDP)

    According to my test , it works on the simulator, but not on the phone.
    Code:
    AnimationMidlet.display.vibrate(100);
    //AnimationMidlet is my MIDlet

    There is another solution for the vibration with MIDP ?
    Last edited by gutmand; 2006-06-02 at 10:48.
    Don't too much care about your life, in all the cases you will not survive.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    689

    Re: Vibration and 62_0

    Hi,
    Increase the value 100 to about 500.vibration works fine on my 6280.
    thanks
    Soku

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Grenoble
    Posts
    20

    Re: Vibration and 62_0

    I tried and ... my vibrations still don't work
    But I think the problem comes from my phone configuration because i don't have any vibration with the other game (provided with the phone by nokia)
    By example the 3D car race game, i have nothing...

    So I ve looked for any change in the configuration of the phone and I find nothing... (vibration was ON in the 3D car race game) . There is a secret command ??? or am I totally stupid :'(
    Don't too much care about your life, in all the cases you will not survive.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Grenoble
    Posts
    20

    Re: Vibration and 62_0

    And the solution was ===> i was totally stupid

    I found the phone configuration

    Application => option => setting => vibration ON
    Don't too much care about your life, in all the cases you will not survive.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×