×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    95

    Question no error still no output???

    Hi,

    I have changed my computer,so installed everything required(sw n hw) again in another pc.
    And get problems in:

    1) i am unable to run my old running application in new pc,no error is coming just it doesn't open.

    2)Example application given in sdk works fine?

    3)My newly created simple application is giving error.

    Then where is the problem?
    Plz Help!!!
    Regards,
    Palak

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    95

    Re: no error still no output???

    hey..
    There are many experts of symbian

    Plz reply to my problem.

    Thanx

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    803

    Re: no error still no output???

    Hi,

    are you using the same SDK as on your previous PC? What error displays your "newly created simple application"?
    Regards,
    ivey

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    95

    Re: no error still no output???

    Thanks a lot for ur concern

    I am using the same SDK 3rd edition.It gives me no error but when I created a simple hello program and executed, it loads that application on SDK but didn't open.

    I have worked with symbian more than a month. but previously this problem had never seen!

    Plz give some pointers

    Regards

    Palak

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2006
    Posts
    95

    Re: no error still no output???

    Now I debugged the program and I found that when I select my created hello application, it shows me: Thread Hello.exe: hello killed-1

    If it can help u to find the solution of my problem

    Thanx

    Palak

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2007-09-10, 10:18
  2. Carbide Debug Output and Panics
    By ian.neall in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-08-28, 20:56
  3. How to pass input to MIDP Emulator and get its output, like pipe?
    By papirovdavid in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2006-05-04, 12:53
  4. Preprocessor output for Series 60 SDK
    By nawkboy in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2003-06-14, 23:53
  5. Setting MIME type for CGI output (Web and WAP versions have same extension)
    By Nokia_Archive in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-14, 16:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×