×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1

    Unhappy Problem with the opening of theme studio S40 v2.1

    Hi there,

    I 've just installed theme studioV2.1 for S40 and i can't use it. Actually everything is bugging in it! i can't do anything...

    If you want to see what 's my problem : watch here (right click,then save...)

    i've checked my java version and all technical aspects(windows version, cpu, ram,...) => everything is ok

    So why can't i launch this application?

    thanks for your help

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    11

    Re: Problem with the opening of theme studio S40 v2.1

    How you make that video? Anyway, maybe you can try to restarting your PC.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

    Re: Problem with the opening of theme studio S40 v2.1

    Jim,

    I've got the same problem on two PCs. Did you find a solution?

    Thanks, Murlock

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Re: Problem with the opening of theme studio S40 v2.1

    maybe a clue, but my nvidia was barfing over the fact it's a directx app that does not support transparency, so maybe it's a display driver problem? dunno, i am not a developer, just a user...
    jigs

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1

    Re: Problem with the opening of theme studio S40 v2.1

    I had the same problem on one of my computers. Try setting compatibility mode to Windows 2000

Similar Threads

  1. Problem in S40 Platform Theme Studio
    By shimasamat in forum Series 40 & S60 Platform Feedback Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-16, 17:41
  2. S40 Theme Studio Freezing
    By Yoda 3114 in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-26, 16:47
  3. Theme Studio 3 and n90 / n70 Problems
    By Ezz666 in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-04, 13:18
  4. S40 Theme Studio 2.0 is not working properly
    By CueFx in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2006-01-21, 23:15
  5. Series 60 Theme Studio v1.2 Problem
    By ondyk in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2004-11-04, 10:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×