×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25

    Question How to show my programm in handy`s Desktop?

    I have finished my programm and installed it in handy.
    but when i want to start it, i must go to directory JAVA Application at first,
    so it seems very komplex.
    is there any way, that i start my Programm in Handy's Desktop, the same as the funktion sms or adressbook?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    nobody knows?
    up

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    Whether or not this is possible (and how to do it) depends on the phone you have. Which phone do you have?

    Hartti

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    i have tested it in benq-siemens s68
    which phones will be supported?

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    I suggest you contact BenQ end-user (http://www.benq-siemens.com/cds/fron...0289_0,00.html) or developer support (https://market.benqmobile.com/portal...LangID=0&pid=1)

    Hartti

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    when i use Nokia-Phones, will my programm be showed in desktop?
    or must i change my code?

  7. #7
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    On Series 40 phones your midlets are in the Applications menu. On most S60 devices you can move the midlet (it is in many cases installed to a directory called My Own, Installations, etc.) to the main menu, but not to the idle screen. At least on S60 3rd edition devices you cannot program the soft keys to lauch your application.

    Hartti

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25

    Re: How to show my programm in handy`s Desktop?

    thanks a lot for your detailed answer!

Similar Threads

  1. The S60 emulator is blank when using from remote desktop
    By starryshen in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-06-13, 12:08
  2. Replies: 0
    Last Post: 2006-06-13, 12:07
  3. Replies: 0
    Last Post: 2005-11-28, 23:35
  4. Business Model - Desktop as Driver
    By jcallegari in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-10-24, 19:10
  5. Replies: 0
    Last Post: 2002-09-27, 06:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×