×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    104

    How to configure Series60 with Carbide C++

    Hi
    I have installed Carbide C++ and Series 60 SDK but while creating a application in Carbide.C++,its not supporting SDK,so how to configure SDK with Carbide.C++.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,048

    Re: How to configure Series60 with Carbide C++


  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bangalore
    Posts
    200

    Post Re: How to configure Series60 with Carbide C++

    Quote Originally Posted by preethi
    Hi
    I have installed Carbide C++ and Series 60 SDK but while creating a application in Carbide.C++,its not supporting SDK,so how to configure SDK with Carbide.C++.

    You got solution , i am having same problem.

    Chirag

Similar Threads

  1. huge carbide initialization problem
    By imzadi_il in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 8
    Last Post: 2006-11-26, 07:43
  2. Import\Export Project Problem in Carbide
    By mohsin.sohail in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2006-07-17, 20:20
  3. Building with another SDK in Carbide
    By fredgauchet in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2006-03-02, 11:29
  4. Issues with Carbide vs 2.0 installer!
    By kt10208 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2006-01-16, 09:27
  5. Replies: 0
    Last Post: 2004-05-26, 15:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×