×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    loadNewContent Error

    Hi,

    I wonder if anyone can tell me what is the possible cause of this error message..

    loadNewContenthttp://192.168.128.11/wap/test.wml)

    Index or NewContent:Private

    Also, is there a way I could check what are the default error message generate by the Nokia Toolkit?

    Thanks!Posted by Felicia Leong, felicia@acctrak21.com

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: loadNewContent Error

    Hi,
    This is no Problem with the Nokia Toolkit or your Site.
    The Problem is your IP. All IP`s beginning with 192.168 .... are not free for Internet access or access FROM the Internet. These IP`s are normaly only for use on Company Networks. Get your PC an "official Internet IP" and it should work.

    Regards
    Tommy

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,426

    RE: loadNewContent Error

    Dear Tommy,

    Thank you for your reply. I have tried to make the IP Internet enabled but I'm still having the same problem. Later I found out the message deck on Nokia Toolkit showed "cache-controlrivate". Therefore, I set the document.cacheControl = no cacha..

    It's working now.

    Felicia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×