×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2

    N73 camera can't start

    Hi All,

    I am currently developing a camera application on S60 3rd edition platform. Things going well and the camera works fine until today.

    My N73 suddently can't power up the main/back camera. When I starts the bundled camera application, it starts as normal but there is no picture/video show on the viewfinder screen. No error message nor panic code reported.
    When the snapshot button pressed, the camera app re-entranted.

    The front camera is working fine. When I tried another Java application that uses the camera, it gives an error "Symbian OS Error: -2".

    The camera was working fine yesterday. I've tried reset the phone (*#7370#) but doesn't help.

    Is it possible my s/w damaged the camera hardware or it is some other software problem?

    Any help is appreciated.

    Nemo.

  2. #2
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: N73 camera can't start


Similar Threads

  1. Nokia N-Series Complete Model Line-Up
    By Dopod in forum General Development Questions
    Replies: 6
    Last Post: 2008-07-22, 20:16
  2. Camera API on Symbian 9.1 (Nokia N80)
    By srigans1 in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2007-10-20, 05:31
  3. Live Video Display and Camera Server Timeouts
    By simonplatt in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2007-08-16, 12:09
  4. screen rotating affect camera function?
    By whitewinds in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2006-03-20, 20:41
  5. embedable camera application??
    By zhengyu97 in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2005-04-22, 11:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •