×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Unhappy SIP Plugin 4.0 installation problem

    I'm using Carbide.C++ and the Series 60 2nd edition FP2 SDK, and I've been trying for WEEKS to install the SIP plugin, without any good results.

    I've uninstalled both the SDK and the IDE several times yet I always get this message when I install the SIP plugin:

    "Series 60 SDK 2.6 is required but is not installed into your system or is not default SDK. Please install SDK or choose it as default before installing SIP Plug-in."

    There is only one SDK installed on my machine, so I know it's the default. It's in English as well so there shouldn't have been any problem.

    I even tried installing the plugin while only the S60 FP2 SDK is installed and it STILL produces that message! I also tried the FP3 SDK to no avail. I'm running on an Admin account, installing on all the default locations, doing everything in the SIP User Guide step by step. It STILL doesn't work. I have totally no idea what is going on.

    I've been at this for weeks already. :( Please help...

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Re: SIP Plugin 4.0 installation problem

    By the way, I have a feeling that the installer is simply detecting something on my system that makes it think that the SDK isn't installed.

    It would really help me if someone can tell me exactly what the installer is looking for.

    I have a feeling that C:\Program Files\Common Files\Symbian\devices.xml or installed2.xml has something to do with it. The SDK is still marked as default in these files though, so I might be totally wrong.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1

    Re: SIP Plugin 4.0 installation problem

    Oh,oh,oh,I have had the same problem for 1 week too,please help me.help!!help!!
    By the way,my sip plug-in version is for java
    Last edited by aaaazzz; 2006-12-15 at 02:37.

Similar Threads

  1. Problem about plugin!
    By mobilepig in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2006-07-21, 09:36
  2. SIP App Problem
    By pratsdim in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2004-12-16, 18:19
  3. SIP Application Problem
    By pratsdim in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2004-12-15, 17:40
  4. SIP plugin TX an 400 after RX an INVITE
    By Zaibach in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2004-08-06, 11:29
  5. SIP Warship example problem
    By juysu2 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2004-07-27, 13:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×