×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Error occur on link.exe

    When I build my project, the compile process is OK, but in link process the following error occur:
    Error in linking: Object reference not set to an instance of an object.
    FepSetup : error PRJ0003 : Error spawning 'link.exe'.
    Please help me.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bengaluru, India
    Posts
    747

    Re: Error occur on link.exe

    Can you provide some more details?

  3. #3
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,345

    Smile Re: Error occur on link.exe

    Hello quatban,

    Please list down yr whole error code.
    So that by looking at yr error code somebody may help u.

    Regards.
    Kiran.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Re: Error occur on link.exe

    That is not a syntax or usage error, it occur when the link process is on work.
    In my source, I have a statement that call AvailableFepsL method of CCoeEnv. Its prototype as follow: IMPORT_C void AvailableFepsL(RArray< TUid > &aUids, CDesCArray *aDisplayNames);
    I declare two variable: RArray<TUid> ra and CDesCArray* da to pass into this method. I think it may be cause that error, right?
    I am looking forward your answer.
    Thanks.

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    985

    Re: Error occur on link.exe

    Are you using Visual Studio C++ to compile the project? It seems there is a problem with your PATH.

    Usually before running any Symbian build scripts, you have to run vcvars32.bat or vsvars32.bat from the command line. It will setup all necessary PATH configuration.

    Antony

Similar Threads

  1. Basic Link.exe Problem
    By awasthi_vivek in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 25
    Last Post: 2006-10-23, 14:27
  2. Basic helloworld link.exe problem
    By jowsaki in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 8
    Last Post: 2004-08-17, 17:59
  3. error about 'LINK.EXE' in Hello world
    By kaitree in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2004-07-12, 16:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×