I have installed Cabride.c++ v1.1 and series 60SDK but I am unable to start the IDE. When I try running it I get the error message saying that I should check the .log file.

The complete error log is shown below:
!SESSION 2006-09-17 17:26:40.919 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=I20050627-1435
java.version=1.5.0_05
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=hr_HR
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.738
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.UnsatisfiedLinkError: no swt-win32-3139 in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source)
at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)
at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Library.java:123)
at org.eclipse.swt.internal.win32.OS.<clinit>(OS.java:18)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.<clinit>(Display.java:125)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(Workbench.java:381)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(PlatformUI.java:155)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.createDisplay(IDEApplication.java:128)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplication.java:79)
at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(PlatformActivator.java:226)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:376)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:163)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:334)
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:278)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:973)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:948)

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.744
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.ant_2.1.0.jar [124] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.745
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.745
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.749
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.codeg...e.ui_2.1.0.jar [125] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.749
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.749
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.753
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.codegen.ecore_2.1.0.jar [126] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.753
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.753
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.launching_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.753
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.755
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.codegen.ui_2.1.0.jar [127] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.755
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.755
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.755
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.launching_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.757
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.codegen_2.1.2.jar [128] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.757
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.757
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.launching_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.758
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.ecore...itor_2.1.0.jar [136] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.759
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.760
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.importer.ecore_2.1.2.jar [143] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.760
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.importer_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.760
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore.ui_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.762
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.importer.java_2.1.2.jar [144] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.762
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.762
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.importer_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.763
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore.ui_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.766
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.importer.rose_2.1.1.jar [145] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.767
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.importer_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.767
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore.ui_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.767
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.ant_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.776
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.importer_2.1.0.jar [146] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.777
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.777
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore.ui_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.779
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.xsd.ecore.importer_2.1.0.jar [204] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.779
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.importer_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.779
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore.ui_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 17:27:14.779
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.ant_0.0.0.
!SESSION 2006-09-17 20:02:19.400 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=I20050627-1435
java.version=1.5.0_05
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=hr_HR
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.136
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.UnsatisfiedLinkError: no swt-win32-3139 in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(Unknown Source)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Unknown Source)
at java.lang.System.loadLibrary(Unknown Source)
at org.eclipse.swt.internal.Library.loadLibrary(Library.java:123)
at org.eclipse.swt.internal.win32.OS.<clinit>(OS.java:18)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.<clinit>(Display.java:125)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.createDisplay(Workbench.java:381)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createDisplay(PlatformUI.java:155)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.createDisplay(IDEApplication.java:128)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplication.java:79)
at org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(PlatformActivator.java:226)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:376)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:163)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:334)
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:278)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:973)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:948)

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.154
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.ant_2.1.0.jar [124] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.154
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.154
!MESSAGE Missing optionally required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.

!ENTRY org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.158
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.eclipse.emf.codeg...e.ui_2.1.0.jar [125] was not resolved.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.158
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.jdt.core_0.0.0.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2006-09-17 20:02:32.158
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.emf.codegen.ecore_0.0.0.

Any ideas what might be wrong?

Thanks in advance,
Marko Vuksanovic