×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    16

    S60 APN dialog problem after network interuption

    Hi,

    I have a midlet running on a nokia E60 (s60 3rd edition). It does a http request every couple of minutes. When the midlet does its first http request i get the APN dialog. Fine. However i have noticed that when the device travels, sometimes the connection is somehow lost and the APN dialog comes up again.
    This is a problem because if the user does not spot the dialog coming up, the midlet waits and eventually exits (after a timeout in the kvm?).

    Is there any way to influence this?

    Regards,
    Robin

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Europe/Poland/Warsaw
    Posts
    1,699

    Re: S60 APN dialog problem after network interuption

    hi Robin,
    maybe its gc by jvm? if nothing is happening in midlet while system dialog is waiting for action?
    maybe another small thread run continously could help avoid that?

    regards,
    peter

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Europe/Poland/Warsaw
    Posts
    1,699

    Re: S60 APN dialog problem after network interuption

    hi Robin,
    another though: isn't destroyApp(...) called with true by AMS in such scenario?
    maybe you can handle that to save note to RMS (without any attempt to terminate app exit process) or even schedule restart by PushRegistry?

    regards,
    Peter

Similar Threads

  1. some problem when using network on emulator
    By xhsoldier in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 9
    Last Post: 2006-12-06, 06:16
  2. HTTP APN Problem
    By MananW in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 5
    Last Post: 2006-07-07, 07:09
  3. Connection problem between s40 and s60
    By skevelim in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 3
    Last Post: 2005-07-04, 10:57
  4. Network Problem
    By Dhruvkesh in forum Bluetooth Technology
    Replies: 0
    Last Post: 2004-10-05, 22:34
  5. solution: S60 application icon problem
    By Nokia_Archive in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2002-06-03, 02:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •