×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15

    Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1 gives the same negative result:

    make --no-print-directory post-build
    'attempt to copy a file'
    copy C:\Symbian\7.0s\Series60_v21_CW\epoc32\release\THUMB\UREL\prog.exe c:\MyBin\
    -@echo ' '
    ЋиЁЎЄ  ў бЁ­в ЄбЁбҐ Є®¬ ­¤л.
    make[1]: [post-build] Error 1 (ignored).


    Sure i tried "copy prog.exe c:\MyBin\".
    All in vain.
    Upgrading didn'h help.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    28,570

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    What does the error message say?
    I think the error is there because of -@echo '', since it says, it is "ignored". Make ignores errors produced by lines starting with "-" only (for example CLEAN contains delete commands starting with "-", since it is not sure that all files exist). Makefiles are not batch files, thus removing @ (which may have no meaning in a makefile) might solve the problem.
    Anyway, you may check if copy has happened, I think it has happened.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    But how can I modify make file which is AUTOMATICALLY GENERATED and is not for editing.
    Besides FILE IS NOT COPIED whatever i type in edit field - short or full filename to copy.
    I can use only IDE of carbide 1.1 which is rather straightforward in Build Steps Tab:



    Post-build step:
    Command:
    _______________________________________
    Description:
    _______________________________________
    Thank you anyway for quick response.

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Austin, TX USA
    Posts
    271

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    What, exactly, are you putting in the Post-Build field in the project settings? It was not quite working correctly in Express 1.0 but worked fine for me in Professional v1.1.

    Regards,

    Matt P.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    I d like to put copying to some other directory for my needs.
    It was just a line
    copy prog.exe c:\MyBin\
    I also tried
    copy prog.exe c:/MyBin/
    Failed as well.
    this line of code I got from some documentation so was very surprised
    not having it working properly. When upgraded to 1.1 I got the same failure again.
    One additional question: how can I start "strip.exe" program? (If we overcome the post-build bug).

  6. #6
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Austin, TX USA
    Posts
    271

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    Try removing the last backslash from C:\MyBin.

    Regards,

    Matt P.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    15

    Re: Post-Build tried in Express 1.0 and Developer 1.1

    That was the solution of the problem.
    Thank you Matt.

Similar Threads

  1. Nokia Developer Platform 1.0 (for 3200)
    By alvion in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2004-09-26, 23:08
  2. Nokia Developer Suit 1.1 audio convertor problem
    By chandanp in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-04, 08:23
  3. Problem installing J2ME Developer Suite 1.1
    By nicklv in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 1970-01-01, 02:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •