×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    200

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    The 'Feedback' link at the bottom of www.forum.nokia.com is not functional.

  2. #2
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    Quote Originally Posted by wirefree101
    The 'Feedback' link at the bottom of www.forum.nokia.com is not functional.
    It isn't working for me either. I will let the forum web team know.

    You don't need to file any complaint with Forum Nokia about the training. I was attending a meeting today and the Manager of Training was with me and we have discussed this. He is very concerned and will be looking into this and I'm confident in his ability to resolve any problem.

    Thanks for letting me know about the link and your bad experience.

    Ron

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    just wondering if you are using MS Explorer. Quite often feedback boxes in forum nokia only work with MS Explorer and will fail with FireFox etc.

    yucca

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    The feedback link opens an pop-up. Make sure you system is not blocking that. (Also I was required to log on to the system even though I was "logged in" and able to post messages before that on discussion boards).

    Hartti

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,429

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    Me too just wanted to check that the Feedback form works fine.
    Logged in, a pop up came in, I had to allow the pop up, filled in every thing, and clicked "Send Feedback" button. After that it displays
    "Sorry! Page not found
    The document you tried to retrieve does not exist on this server. Either you have misspelled the file name, or the link you used is outdated. Please remove the incorrect bookmark or inform the administrator of the referring page."

    BTW, I use IE 6.0

    Regards
    Gopal

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Nokia Tech Day @Hyderabad

    Oh, yes, missed that one link. However the Web site feedback was sent correctly as I received a notification. I think there is a wrong URL for the redirection page after submission

    Hartti

Similar Threads

  1. [newbie here] Link error
    By xitpu in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-24, 16:53
  2. Replies: 0
    Last Post: 2006-08-25, 07:24
  3. working CameraServer package link
    By mfaraon in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2003-04-23, 10:46
  4. download link is not working properly
    By bademirdag in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2003-04-17, 08:18
  5. Get RAS working with N7650 (download link inside message)
    By patstr in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2002-08-21, 09:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×