×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Thread: UID problem

  1. #1
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,561

    UID problem

    Hi,

    Am quite a newbie. I am using S60 3rd edition and Carbide.c++.

    I want to change the UID 3 ( I believe thats the one I need to change if I want to deploy the new application on the device with a self-signed certificate for testing purposes)

    I have tried changing it in two places that is the build configuration and the .rss file. When I build and run this, the emulator swiftly closes. I guess there are more places I need to change the Id, or is there some other problem. Also for info I am trying to give the ID range of class A(even tried once class E ) as indicated in https://www.symbiansigned.com/app/page/uidfaq.

    What am I doing wrong??

    Help appreciated...Thanks in advance

    cheers
    Neil

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2006
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    89

    Re: UID problem

    check these all files

    mmp
    pkg
    _reg.rss
    _UID_.cpp
    application.cpp


    Regards,
    Sheshu Kumar Inguva

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,748

    Re: UID problem

    Search for your old UID, have you actually modified it in your ...App class?

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,561

    Re: UID problem

    Thanks Sheshu and Wizard_hu.

    Just changed it in App class(apart from the earlier two places that I had done)..and it worked..thanks a ton friends!!

    Cheers
    Neil

Similar Threads

  1. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  2. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  3. Application's UID
    By lauyk001 in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-01, 10:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  5. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×