×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6

    unable to play sound smoothly on FP3 mobile devices

    hi..

    i've encountered problem on playing sound smoothly for j2me..

    problem:
    when the user start the application, the music will be play at background..
    i've tried this application on FP1, FP2, FP3 and 3rd mobile devices..
    the music played well on every platform except on FP3..

    eg of FP3: Nokia90, Nokia70..

    is there any configuration difference in FP3 compare to the rest of the platform..?

    thanks in advance.. =)

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Phoenix, AZ. USA
    Posts
    556

    Re: unable to play sound smoothly on FP3 mobile devices

    maybe it's more restrictive on the amount of memory you can use, possibly also the threading, are you updating the screen, while playing the music, or have many threads running, or running from main event thread(though last might not affect playing of music)

    just some suggestions...good luck
    Jason Glass
    http://IChiBanComputers.Com

Similar Threads

  1. Unable To Play a Video File In symbian 9.1 device
    By mailkamlesh in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2006-08-14, 08:15
  2. Nokia 6630 - unable to play midi
    By jwon23 in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 4
    Last Post: 2006-04-22, 23:14
  3. MIDI Sound problem (J2ME / Series 60)
    By JPapke in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 2
    Last Post: 2004-10-29, 08:17
  4. How to play sound on buffer?
    By ched743404 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-08-20, 04:12
  5. Play video without sound
    By shsf in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2004-08-17, 10:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •