×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Thread: signing problem

Hybrid View

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    66

    signing problem

    Hi ,
    I developed an application in 3rd edition. i got the sis file signed using the developer certificate. I intend to make the application work on N91.
    The application installs fine but when i go to the myown folder in the phone to view the application it gives an error Menu! feature not supported.

    Since i cant open the folder i cant start the application.....
    Kindly help

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,674

    Re: signing problem

    Does your application appear correctly in the menu of the emulator?

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    66

    Re: signing problem

    ya it appears on the emulator. i solved the problem. In the pkg file instead of mif i had given aif. there is another problem. when i try to run the application i get an error message unable to execute for security reasons.

    I have a dll,plugin and a exe in this project. the dll is in sys\bin and ecom plugin in resource\plugins.
    the capabilities specified in all the mmp files is
    CAPABILITY NetworkServices LocalServices ReadUserData WriteUserData UserEnvironment
    I have signed the application using the developer certificate .

    My application uses gprs.
    I guess there is some problem with the capabilities.. i need to allocate more capabilities. which one do i have to

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,674

    Re: signing problem

    If the application can be executed in the emulator, you should check epocwind.out for platsec warnings.

Similar Threads

  1. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  2. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  3. WAP service problem on Apache
    By bigg_o in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 3
    Last Post: 2005-04-17, 16:05
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×