×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    8

    Emulator loading too slowly(S60 3rd Edition)

    Hi,

    It takes more than 2minutes to load my emulator. I have installed the S60 3rd Edition(FP), carbide.vs.201.
    My computer configuration: CPU 3.06GHZ, Memory 512RAM.

    Is that normal to take such long time?
    Anything suggestion to speed up?

    Thanks.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: Emulator loading too slowly(S60 3rd Edition)

    Hi,
    its normal that the 3rd edition emulators take much time to boot up when compared to the previous versions.May be cos its got better features than the previous releases.there was a discussion regarding the same topic.
    check this link out http://discussion.forum.nokia.com/fo...ad.php?t=92859

    Br,
    Priju

Similar Threads

  1. Python for S60 3rd Edition
    By jplauril in forum Symbian
    Replies: 82
    Last Post: 2008-06-04, 04:47
  2. Carbide c++ and S60 3rd Edition Feature Pack 1 Working
    By jimgilmour1 in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2006-10-18, 20:39
  3. S60 2nd OR 3rd edition for new software development
    By patil_ruturaj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-06-30, 09:30
  4. S60 2nd OR 3rd edition for new software development
    By patil_ruturaj in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-06-30, 08:57
  5. TTime : TInt64& Int64() problem in S60 3rd edition
    By iulian_moldovan in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-01-24, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×