×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    69

    without resources

    Hello,
    Can we add controls(buttons/edit/lists..) without using resources?
    Thanks
    wael

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,156

    Re: without resources

    Ofcourse Yes!!!
    You need to create those at run time.
    Search for AVKON_UI_RESOURCES in forum nokia. Quite a few pdf's are there related to creating controls.

    Br,
    Priju

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    69

    Re: without resources

    Thank you,
    but
    http://www.forum.nokia.com/info/sw.n..._1_en.zip.html

    implements controls from resource where can i find create controls without define in resource

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    560

    Re: without resources

    Bassically what you have to do is to customize the code in your container control (the one who will contain buttons and so on). I think there is an example on s60 sdk on how to write custom controls

Similar Threads

  1. Freeing resources in threads
    By ghauber in forum Symbian C++
    Replies: 2
    Last Post: 2006-09-06, 12:22
  2. Topic: Problems with Custom Resources in Global Query
    By gowthamyemme in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-13, 19:19
  3. PANIC CONE 8 --> What resources?
    By lazmous in forum Symbian C++
    Replies: 2
    Last Post: 2004-12-23, 12:28
  4. Replies: 7
    Last Post: 2003-06-27, 15:32
  5. correct way to release all resources
    By gpg15600 in forum Mobile Java General
    Replies: 10
    Last Post: 2003-04-23, 09:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •