×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    11

    Thumbs down A bug of Carbide.vs

    Dears,

    Did you ever encounter same problem?

    If create a simple dll of S60 3rd with carbide c++, it runs fine with its test project on winscw udeb build configuration.

    Then try to add estlib.lib to the DLL project and rebuild it, you would find the test project can't run.

    It seems the Dll can't be loaded. If using RLibrary::Load to load the lib sometime you would get KErrGeneral(-2) error.

    It made me can't using it anymore.

    But if build the projects within command line. It would work.

    I wonder if anybody can explain this.

    Thanks
    Zhentao

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    1,048

    Re: A bug of Carbide.vs


Similar Threads

  1. RecordStore bug on Series 60
    By ncerezo2 in forum Mobile Java General
    Replies: 21
    Last Post: 2009-11-26, 10:12
  2. carbide.vs: Bug in invocation of mwccsym2.exe?
    By timosteuerwald in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2006-12-05, 15:14
  3. Request for input on Carbide.vs 2.0 Help
    By mitts in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2006-01-10, 09:16
  4. A bug: setColor with offscreen graphics - PLEASE, REPLY THIS TIME
    By palmcrust in forum Mobile Java General
    Replies: 11
    Last Post: 2003-12-04, 12:43
  5. Firmware bug or code bug displaying list on 3650
    By blackjack75 in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2003-09-24, 19:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×