×

Discussion Board

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Exclamation Carbide.c++ build project program

    i'm fist use carbide.c++
    I use SDK2.0 fp2
    I import MMP(C:\Symbian\8.1a\S60_2nd_FP3\Series60Ex\helloworldbasic\group\helloworldbasic.mmp) --------the existing e.g


    when i build project(emulater)

    the program is that "CTags not instralled or not in path"

    in the HelloWorldBasic_S60_2_8_Emulator_Debug.app the content is "file not found 'C:\Symbian\8.1a\S60_2nd_FP3\Epoc32\release\winscw\udeb\z\system\apps\helloworldbasic\helloworldbasic.app'".....who can tell me how i can to ??.. thanks

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Re: Carbide.c++ build project program

    anybody help???

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    985

    Re: Carbide.c++ build project program

    I think "CTag not installed..." is only a warning.
    I always get this message too when compiling in Carbide.c++, but I can just ignore it.

    Is there any other error messages that you have? I guess your building process fails because of some other problems.

    Antony

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Re: Carbide.c++ build project program

    yes this is only 'CTags not instralled or not in path'
    but i click HelloWorldBasic_S60_2_8_Emulator_Debug.app , there are "file not found ''C:\Symbian\8.1a\S60_2nd_FP3\Epoc32\release\winscw\udeb\z\system\apps\helloworldbasic\helloworldbasic.app''"



    i also can't run this application

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    985

    Re: Carbide.c++ build project program

    That message (CTag) should be fine.

    What happened if you run the emulator from Carbide.c++? Does it run? Do you an icon in the emulator?

    Antony

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    20

    Re: Carbide.c++ build project program

    when i run emulator
    the run button is unenabled.
    wheather should i config run paramter,and how can i?

  7. #7
    Super Contributor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    985

    Re: Carbide.c++ build project program

    So, it seems the compilation failed at some point.
    Are you sure there are no other error messages?
    Check "Problems" tab at the bottom of Carbide.c++'s window. Errors are shown in red marks (while warnings in yellow marks).

    Antony

Similar Threads

  1. S60 2nd FP3 thumb build problem
    By ravi.77 in forum Tools and SDK Feedback (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-11-07, 06:04
  2. SyExpat + problem + memmove + Carbide Express
    By pearman in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2006-10-14, 22:21
  3. .app and .aif files not created during build
    By ulrichta in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-08-13, 20:45
  4. Carbide.vs - How to make build configuration for S60 and S80 ARMI in one project
    By Zdenko61 in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2006-04-27, 12:53
  5. How to edit a program about build a "new folder"?
    By Amethyst in forum Symbian User Interface
    Replies: 8
    Last Post: 2004-04-04, 16:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×