×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104

    S60 3rd UI Porting Problems

    I am porting a UI to S60 3rd. I ported the user interface code "as is" and I experience weird problems, different problems on different devices:
    N80 - in one of the themes only (Nokia theme), labels in a list remain invisible until the list selector lands on them

    N73/E61 -
    * scrolling up and down a list, each row I pass stays highlighted, as if the selector is still on it
    * when I switch from one view to another, the previous view is still in the background trashing the current view

    anyone run into similar problems ?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: S60 3rd UI Porting Problems

    Try putting BaseConstructL(EAknEnableSkin) in your AppUi.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104

    Re: S60 3rd UI Porting Problems

    10x it worked !

Similar Threads

  1. execute exe on emulator s60 3rd
    By darioses in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-05-08, 15:00
  2. RunApplication() problems, porting 2nd to 3rd
    By MethodSolutions in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2006-03-16, 01:14
  3. TTime : TInt64& Int64() problem in S60 3rd edition
    By iulian_moldovan in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-01-24, 13:07
  4. Problems getting the S60 3rd Edition emulator to the internet
    By siancu in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2005-12-15, 16:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×