×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Espoo-Finland
    Posts
    71

    SettingList - IpField setting problem S60 3rd

    Hi,

    I have modified Registration example form S60 2nd ed (btw. It is removed from 3rd ed samples. what was the reason?)

    I am adding one by one element to SettingList. When I add IpField editor app crashes.
    Resource:
    Code:
        AVKON_SETTING_ITEM
          {
          identifier = ERegistrationSettingPort;
          setting_page_resource = r_registration_port_setting_page;
          name = rls_port_title;
          }
    RESOURCE AVKON_SETTING_PAGE r_registration_ip_setting_page
        {
        //hint_text = "Server IP Address";
        label = "IP";	//rls_ip_item_title;
        type = EAknCtIpFieldEditor;
        editor_resource_id = r_registration_ip_field;
        }
    RESOURCE IP_FIELD_EDITOR r_registration_ip_field
        {    
        min_field_values = IP_FIELD
            {
            first_field=0;
            second_field=0;
            third_field=0;
            fourth_field=0;
            };
        max_field_values = IP_FIELD
            {
            first_field=254;
            second_field=254;
            third_field=254;
            fourth_field=254;
            };
        }
    and in CreateSettingItemL( TInt aIdentifier )
    Code:
    case ERegistrationSettingIP:
      settingItem  = new ( ELeave ) CAknIpFieldSettingItem( aIdentifier, iItemData->iIP );
      break;
    Setting list displays IP field with values 0.0.0.0. When I select it to edit, application crashes.
    Now even emulator does not start and I can not post error code.

    Does anyone know what is wrong?

    Thanks,
    Zdenko

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    philippines
    Posts
    40

    Re: SettingList - IpField setting problem S60 3rd

    any news on this one?
    misfit - a square peg in a round hole.

Similar Threads

  1. Problem of running video clip (in 3gp formate) on S60 3rd edition SDK
    By AWAIS_CIIT in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 5
    Last Post: 2007-07-31, 10:18
  2. S60 3rd capabilities problem?
    By iulian_moldovan in forum Symbian
    Replies: 8
    Last Post: 2007-06-18, 14:35
  3. S60 3rd Edition SDK Installation Problem
    By kunaldeo in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 32
    Last Post: 2007-01-30, 14:34
  4. RTP stack on S60 3rd edition
    By kit_walker in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-09-28, 14:37
  5. Rconnection problem in S60 3rd edition (N91)
    By boumitran in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 10
    Last Post: 2006-07-21, 13:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •